Tonet Sandalye Tercih Etmeniz İçin 5 Neden

Tonet Sandalye Tercih Etmeniz İçin 5 Neden

Tonet sandalye, kendine özel dokusuyla her mekanda görebildiğiniz estetik bir üründür. Doğal ahşabı hayatımıza adapte eden tonet sandalye üretimi, birçok alanda göz zevkimize hitap ederken, aynı zamanda da kullanışlı olmasıyla modernlik ve doğallığı birleştiriyor. Zaman geçtikçe tasarım ruhunu asla kaybetmeyen, estetik çizgisini bozmayan bu muhteşem dekorasyon ürününün neden bu kadar tercih edildiğine bakacak olursak;

1) Organik ve Geri Dönüştürülebilir Olması

Ahşap malzemeden yapıldığı için, çevre için geri dönüşümlüdür. Biyolojik olarak parçalanabilir ve çevreye duyarlı bizler için ideal bir çizgidedir. İklim değişikliğine karşı dirençli olmasıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir. Ahşabın modern ama doğal dokusu, çevreye zarar vermeden, içiniz rahat şekilde evinizin, işletmelerinizin veya istediğiniz her türlü yerin atmosferini huzurla birleştirecek.

2) Tasarımsal Bir Özellikte Olması

19. YY’da bu günün ihtiyaçlarına cevap verebilecek sandalye üretimini  yapmış olan Micheal Thonet, önce lamine sonra kayın ağaç çubuklarını kullanmış ve bugünün restoran, cafe, bar ve benzeri bir çok yerinde bulunan tonet sandalye ile ün yapmış ve birçok madalya kazanmıştır.

O güne kadar hiç denenmemiş bir tasarım gerçekleştirmiş olması bu kullanışlı sandalyeleri özgün kılıyor. Çünkü estetikliğin artık özgünlükle doğru orantısı bulunuyor.

3) Herkese Uygun Olması ve Rahat Olması

Bir ürünü yaygın yapan şey, herkes tarafından kullanılabilir olmasıdır şüphesiz. Tonet sandalye üretimiyle bu güzel bir şekilde başarılmış oluyor. Her zevke hitap edebilecek estetik yapısı, taşınabilirliği ve her tarza uygun olmasıyla oldukça ergonomik bir yapıya sahip.

Artık hafif ve doğal ürünler istenen günümüzde, işlemeli , ağır ürünlerdense evinizin içinde  kendinizi doğada hissedeceğiniz köşenizde, bu sandalyeler kesinlikle en büyük rolü üstleniyor.

Mekanlarımızda vakit geçirirken hepimiz ağrısız ve konforlu oturmak istiyoruz çünkü rahat edemediğimizde belki evimizde, belki de dışarıda arkadaşlarımızla geçirdiğimiz vakit işkenceye dönüşüp bel ağrıları yaratabiliyor.

Ürünün şıklığı rahatlığıyla birleştiğinde hem gözümüze, hem de konforumuza hitap ediyor.

4) Lüksle Ekonominin Harmanlanmış Bir Ürünü Olması

Günümüzde modern çizgide olan ve evimize bir tasarım ruhu katan çoğu dekoratif ürün maalesef pahalı ve çoğumuz istesek de güzel köşeler yaratamayabiliyoruz. Ama tonet sandalyeler doğal olduğu kadar estetiklik ve ekonomikliği de birleştirip optimum bir seçenek yaratıyor. Natural ve hesaplı bir dekorasyonu kim istemez ki?

5) Zamansız Bir Parça Olması

Bir ürün aldığımızda çoğu zaman sonraki sezon gözümüze demode gelebiliyor ve verdiğimiz paraya da üzülebiliyoruz. Günümüzde sürekli eşya değiştirmek ve bu zahmeti çekmek yerine zamansız parçalar, yani yıllar geçse de ferahlığını, modernliğini kaybetmeyecek kullanışlı ürünler tercih eder olduk. Bu özelliklere sahip olmasıyla tasarımsal çizgisini yıllar boyu asla eskitmeyecek olan tonet sandalyeler sizin için biçilmiş kaftanlardır.