Farklı Tasarımları ile Ahşap Sandalye Modelleri

Farklı Tasarımları ile Ahşap Sandalye Modelleri

Sandalye, dünün, bugünün ve geleceğin vazgeçilmez ihtiyaçlarından birisidir. Yaşam alanları, restoranlar, barlar, kafeler, vb. aklınıza gelebilecek her yerde kullanılan, birçok farklı modele sahip olan önemli ihtiyaçların başında gelmektedir.

Ahşap Sandalye Modelleri

Yaşam alanları ya da halka açık işletmelerde kullanılan sandalye modelleri seçiminde ahşap sandalye modelleri oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Ahşap, işlenebilme özellikleri ve farklı yapılara sahip binlerce ağaç çeşidi ile sandalyelerde ilk tercih sebeplerinden birisidir.

Ahşap Sandalyeler

Şık Alanlarda, Doğal ve Zarif Görünüm

Yaşam alanlarında sıcaklığı ve doğallığı ile en çok tercih edilen modellerin başında gelen ahşap sandalye modelleri, zevk ve tercihlere göre seçilebilecek birçok seçeneğe sahiptir. Dekorasyon stiline göre harikulade ahşap modeller seçilebilmekte ve bu farklı modeller özgünlükleri ile dekorasyonda göz doldurabilmektedir.

Tonet Sandalyeler

Vintage, modern, avangart ve çağdaş çizgilere kolaylıkla uyum sağlayabilen hatta dekorasyon ögeleri içinde yıldız konumuna yükselebilen ahşap sandalye modelleri, ağacın türünden, hazırlanmasına ve üretimine kadar birçok ustalık, meşakkat ve tecrübe gerektiren ürünlerdendir.

Hasırlı Ahşap Sandalye

Ahşap Sandalye Modelleri Nasıl Seçilmelidir?

Ahşap sandalye modelleri seçiminin püf noktaları; belirli stillere uyum, kalite ve şıklık, doğru malzeme seçimi ve rahatlık olarak sıralanabilir.

Dekorasyon Stili

Ortamın dekorasyonuna uygun bir sandalye modeli seçimi oldukça önemlidir. Vintage dekorasyon ögeleri ile bezenmiş bir alanda, modern çizgilere sahip olan bir ahşap sandalye modeli çok hoş görünmez.

Masif Sandalye

Kalite ve Şıklık

Uzun yıllar kullanılabilecek ve uzun yıllar boyunca kalite ve şıklığından ödün vermeyecek bir sandalye seçimi için en doğru malzeme; ustalık ve tecrübe gibi önemli unsurların bir araya gelmesidir. Herhangi birinin eksikliği, dayanıklılık ve uyum konularında baş ağrıtabilir.

 

Rahatlık

Kullanılan malzemenin kendini en çok göstereceği unsurlardan birisidir. Rahat olmayan bir sandalye pişmanlıklar ve ağrılara sebep olacaktır. Deneyimin önemi bu noktada kendini gösterecek, uyum, tasarım ve rahatlığı ile kullanıcısını memnun edebilecektir.

Ünver Mobilya, masa ve sandalye üretimini gerçekleştirdiği 1975 yılından bu yana kalite ve müşteri memnuniyetinden asla ödün vermemiştir. Farklı ahşap sandalye modellerini incelemek için web sitemizi gezebilir, daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.